Primair onderwijs

Samen kennis maken. Het educatieteam van Grafisch Atelier Hilversum verzorgt inspirerend cultuuronderwijs en educatieprogramma’s op maat. Op basis van de combinatie leeftijd, thema en techniek leveren wij maatwerkgerichte cultuureducatieve activiteiten en (gesubsidieerde) programma’s die aansluiten op het onderwijscurriculum, onderwijsconcept en het schoolprofiel.

Get skilled

Keuzevak moment of bijspijkeren. Stap in op de donderdag en zet de experts van het grafisch atelier in om leerlingen in kleine groepen te laten werken aan hun keuzevak. Denk aan (L)inkt: zeefdrukken op textiel, Protest & revolte: posters en vormgeving, Footprint: ecoprint, Gaming: maak je eigen avatar, Taal & zijn verhaal: Poëzie en beeld, Medialab: programmeren, Get the picture: aan de slag in onze fotostudio. Interesse? Neem contact op.

Creative Journal

Maak je eigen creative journal met deze 5 gratis online lessen voor primair onderwijs. Met deze creatieve online lessen creëer je in no time een prachtig kunstschrift boordevol eigen gemaakt werk. Je kunt vrijwel direct aan de slag, alles mag en kan en is gericht op het met andere ogen bekijken en onderzoeken van je directe omgeving. Lessen Creative Journal.

Info voor docent en ICC’er