Over GAH

Grafisch Atelier Hilversum is uitgerust voor diepdruk, hoogdruk, vlakdruk, zeefdruk, boekdruk en digitaal large format printing. Er is ook een fotostudio en een DOKA in het pand aanwezig.

Kunst in uitvoering

Zo’n 30 kunstenaars maken werk bij het Grafisch Atelier. Een aantal van hen verzorgt bovendien cursussen, workshops en exposities voor iedereen die graag kennis wil maken met ambachtelijk drukken en fotograferen. Er is nog genoeg plek is ons prachtige pand aan de Noorderweg, dus nieuwe jaarkaarthouders, cursisten en kinderen zijn van harte welkom.

Levend erfgoed

Inspirerend zijn ook de vele oude drukpersen, loden letters en clichés, door de jaren heen verzameld en onderhouden door onze enthousiaste vrijwilligers. We hechten grote waarde aan dit cultureel erfgoed, waarvan een groot deel gebruikt wordt door de leden van het Grafisch Atelier.

Bestuur

Het Bestuur van het Grafisch Atelier bestaat uit Ingmar Leijen, Math Janssen en Yvonne Heselmans. Als aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken bij het Atelier fungeert Martijn van der Blom.

Het Grafisch Atelier is een stichting zonder winstoogmerk.