Educatie

Op het atelier vinden we het belangrijk dat iedereen kennis maakt met de grondbeginselen van vormgeving. Creatief onderzoeken, durven experimenteren en keuzes maken in wat je goed vindt en wat niet zijn essentiële vaardigheden voor de 21e eeuw.

Unieke plek, compleet aanbod & expertise

Daarom zetten we onze werkplaatsen graag open voor klassen en groepen uit het basis-, middelbaar en voortgezet onderwijs. Naast een bijzondere omgeving met unieke manieren om beeld te maken hebben we een compleet pakket aan lessen ontwikkeld. Op basis van de combinatie van leeftijd, thema en techniek kunnen we snel voor elke specifieke vraag een passende workshop of serie lessen aanbieden. We kijken daarbij verder dan enkel lessen beeldende vorming. Juist in de koppeling met taal en de zaakvakken ontstaat de ruimte voor een efficiënte en geïnspireerde invulling van de leerdoelen.

Op educatie.gahilversum.nl vind je een uitgebreid overzicht van eerdere projecten en activiteiten

Lange leerlijn grafische technieken voor het basisonderwijs

Speciaal voor het basisonderwijs heeft het educatieteam een lange leerlijn grafische technieken ontwikkeld. Van eenvoudig patronen stempelen voor de jongste leerlingen tot etsen als Rembrandt voor de bovenbouw. We kunnen groepen tot een grootte van ±60 leerlingen tegelijkertijd aan het werk zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.