Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Platenbeurs met gigposter expo van Douwe Dijkstra in Grafisch Atelier Hilversum

De platenbeurs in het Grafisch Atelier Hilversum is inmiddels een begrip. Op 21 mei is het weer zover. Snuffel tussen de drukpersen naar het mooiste vinyl.Een selectieve groep vinylhandelaren zal tussen de drukpersen van het Grafisch Atelier hun exclusieve waar verkopen. De platenbeurs begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur.De entree bedraagt 2… Lees verder Platenbeurs met gigposter expo van Douwe Dijkstra in Grafisch Atelier Hilversum

€2

Workshop LEGO Letterpress

Grafisch Atelier Hilversum Noorderweg 96b, Hilversum

Ontdek de mogelijkheden van het drukken met Lego. In deze workshop verken je de grafische mogelijkheden van het zetten en drukken van je eigen ontwerp gezet in Lego-stenen. Aanmelden via info@tacit.studio.

€195

Kunst maken met LEGO!

Zin om iets creatiefs te doen deze voorjaarsvakantie? Ook deze vakantie heeft Print Club weer een leuke workshop in het Grafisch atelier Hilversum. We gaan deze keer lekker met LEGO drukken. Een techniek die kinderen snel onder de knie hebben en waarin ze heerlijk vrij kunnen zijn om te experimenteren en uit te proberen. In plaats van ‘omhoog’,… Lees verder Kunst maken met LEGO!

€15