Educatie

Samen kennis maken. Het educatieteam van Grafisch Atelier Hilversum verzorgt inspirerend cultuuronderwijs en educatieprogramma’s op maat. Op basis van de combinatie leeftijd, thema en techniek leveren wij maatwerkgerichte cultuureducatieve activiteiten en (gesubsidieerde) programma’s die aansluiten op het onderwijscurriculum, onderwijsconcept en het schoolprofiel.

Nieuw: GET SKILLED

Keuzevak moment of bijspijkeren. Stap in op de donderdag en zet de experts van het grafisch atelier in om leerlingen in kleine groepen te laten werken aan hun keuzevak. Denk aan (L)inkt: zeefdrukken op textiel, Protest & revolte: posters en vormgeving, Footprint: ecoprint, Gaming: maak je eigen avatar, Taal & zijn verhaal: Poëzie en beeld, Medialab: programmeren, Get the picture: aan de slag in onze fotostudio. Interesse? Neem contact op.

Gratis lesprogramma Creative journal

Een online serie lessen voor thuis of in de klas. Met laagdrempelige beeldexperimenten vul je je eigen creatieve dagboek. Creative Journal

Corona plan

Het kabinet heeft een Nationaal Programma Onderwijs in het leven geroepen. Dit steunprogramma richt zich op herstel én ontwikkeling van het onderwijs, op het inhalen én compenseren van vertraging, en op het ondersteunen van iedereen in het onderwijs die het moeilijk heeft. Het educatieteam van Grafisch Atelier Hilversum heeft veel ervaring en expertise in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerkprogramma’s. Neem contact met ons op voor een passende oplossing.

Samen kennis maken

Het educatieteam van Grafisch Atelier Hilversum heeft veel ervaring en expertise in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerkprogramma’s. Maak kennis met onze aanpak.

Op educatie.gahilversum.nl vind je een uitgebreid overzicht van eerdere projecten en activiteiten