Ook aan de slag? Zo werkt het

In drie stappen naar een leuke en leerzame workshop

Bepaal je thema

Een zelfgekozen onderwerp, een onderwerp uit de lange leerlijn, een thema uit de kunstprojectweek of een onderwerp uit de geschiedeniscanon, het kan allemaal. Grafisch Atelier Hilversum heeft een mooi archief opgebouwd dat je als bron voor nieuwe ideeën kan gebruiken.

Kies een techniek 

Het Grafisch Atelier laat een breed scala aan technieken zien. De technieken zijn op de verschillende leeftijdsgroepen afgestemd. In overleg bepalen we welke toepassing het meest geschikt is voor de groep.

Neem contact op

Laat ons weten wat je ideeën zijn en wij helpen je deze vorm te geven. Heb je vragen of wil je advies? Stuur een mail naar: educatie@gahilversum.nl en we nemen direct contact met je op. Een vrijblijvend overleg met één van onze docenten of kunstenaars is altijd mogelijk.

Maatwerk

Ons educatieteam van Grafisch Atelier Hilversum, is specialist op het gebied van kunst en cultuureducatie. Zij ontwikkelen graag samen met de ICC’er, directeur of betrokken leerkrachten een plan voor workshops, een projectdag of een een serie designlabs voor het komende seizoen. Neem gerust contact op, maak een afspraak, laat je inspireren of ontvang advies op maat.