Vier je verjaardagsfeestje op het atelier

_MG_7591

Vier je verjaardag met een creatief feestje in het grafisch atelier. Kies een techniek, maak je eigen ontwerp en druk het af op één van de stoere persen in het atelier. Uiteraard gaan alle deelnemers naar huis met een eigen kunstwerk.

Wat kun je doen?

Lego-druk – Jawel, we drukken met Lego! De ideale techniek voor de jongsten. Dierentuin, vreemde voertuigen, kastelen, je favoriete sport of huisdier… We drukken met inkt op waterbasis. Vanaf 6 jaar.

Zeefdrukken – Met sjablonen drukken op papier of textiel in lekker felle kleuren. Maak een poster of bedruk een tas of t-shirt. Textiel is niet inbegrepen in de prijs. Tassen kunnen op verzoek door het atelier besteld worden. T-shirts dienen zelf meegenomen te worden. Vanaf 8 jaar.

Letterpress –  Druk je eigen tekst, naam, slogan, hashtag met houten letters op de proefdrukpers. Vanaf 8 jaar.

Etsen of droge naald – Net als Rembrandt. Kras een tekening in een plaatje zink of plastic sheet en drukken maar. Niet geschikt voor de allerjongsten omdat het wat langer duurt voordat je resultaat ziet. Vanaf 10 jaar.

Wat kost het?

De basisprijs is €140,-. Voor die prijs kunnen tot 8 personen aan het werk. Kom je met meer, dan komt er €17,50 per persoon bij. Limonade en een chippie zijn inbegrepen. Je kunt in het atelier met pin of contant betalen.

Wanneer kan het?

De meeste feestjes vieren we op woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur, vrijdag- of zaterdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur. Een verjaardagsfeestje duurt 2 uur.

Er bestaat eventueel de mogelijkheid om een half uurtje eerder te komen om taart te eten en cadeautjes uit te pakken. Dit dient echter vantevoren met de betreffende docent overeengekomen te worden. Het is niet in de prijs inbegrepen.

Hoe regel je het?

Mail je aanvraag naar educatie@gahilversum.nl en vermeld:

  • De gemiddelde leeftijd van de deelnemers
  • Met hoeveel je wil komen
  • Voorkeursdata en tijd
  • Evt. welke techniek je voorkeur heeft

We nemen contact met je op, bespreken eventuele wensen en plannen het feestje in.

Mail educatie@gahilversum.nl voor je aanvraag of meer informatie.