Drie cultuurcoaches

Een cultuurcoach verbindt mensen met kunst en cultuur en is daarom hét aanspreekpunt voor publiek en organisaties uit het culturele veld en sectoren als welzijn, kinderopvang, onderwijs en zorginstellingen.

Drie cultuurcoaches bij Grafisch Atelier Hilversum

Grafisch Atelier Hilversum zal met de inzet van een cultuurcoach het creatief makerschap in Hilversum stimuleren. Met een cultuurcoach is het mogelijk om de (eigen) programmering te innoveren vanuit vragen uit het veld. Daarnaast wil GAH met de inzet van de cultuurcoaches een bijdrage leveren aan de professionalisering van het Hilversumse culturele veld door culturele instellingen onderling, scholen en andere partners te verbinden. Duurzaam versterken van binnen- en buitenschoolse kunsteducatie en participatie en het faciliteren van (young) professionals, kunsteducatie professionals en jong talent staan hoog op de agenda.

Twee locaties 

Grafisch Atelier Hilversum – Noorderweg 96b te Hilversum

De cultuurcoach richt zich op verbreding van doelgroepen van het GAH en professionalisering van het atelier als werkplek voor (kunst)professionals. 

Creative Image Lab – Kerkbrink 35-63 te Hilversum

Het Creative Image Lab is de locatie voor conceptvorming en uitwisseling gevestigd in hartje hilversum (winkelpassage de Gooische Brink). De cultuurcoach richt zich op samenwerking binnen het media educatie cluster en programmeert het CIL als hub voor jongeren, jong talent en (young) professionals.

Contactgegevens

Martijn van der Blom – Beeldend kunstenaar, leermeester en vakman 

Esmee Hickendorff – Kunsteducatief ontwerper, organisator en verbinder 

Gertruud Kocken – Art based events en educatie

Open desk in Creative Image Lab

De cultuurcoach koppelt jouw vraag of wens met het bestaande kunst- en cultuuraanbod en herkent kansen voor nieuwe initiatieven. (Meer hier).

Heb je een idee, vraag of voorstel? Neem contact op.