Print & Play

Nog twee startmomenten voor de zomervakantie : dinsdag 1 en dinsdag 22 juni 2021

Maak in drie avonden kennis met de basis van monoprint en boekdruk (letterpress)

Print & Play is de manier om kennis te maken met grafische technieken. In het projectlokaal van het grafisch atelier heb je een werkplek met je eigen drukpers.

Programma

  1. We beginnen met monoprint. Monoprint is een snelle en speelse manier van beeldmaken. Je komt al snel tot verrassende resultaten.
  2. In de tweede sessie maak je kennis met de boekdruktechniek (letterpress). Je gebruikt houten drukletters om een tekst of typografisch beeld in elkaar te zetten en af te drukken.
  3. De derde sessie gebruik je om de technieken te combineren. Je gaat door op wat je de vorige keren gemaakt hebt of je maakt juist een nieuwe serie werken.

Data, tijden, prijs

  • Print & Play is op de dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Je kunt elke maand (behalve juli) instappen op de eerste dinsdag van de maand.
  • Maximaal drie deelnemers
  • Prijs: €150,- inclusief materialen, koffie, thee en BTW.
  • Uw instructeur in deze is Roy Scholten
  • Meer info en aanmelden via roy@tacit.studio

Uitproberen?

In het Creative Image Lab kun je in een korte sessie van drie kwartier gratis kennis maken met de technieken en de aanpak. Op woensdagen tussen 14 – 16 uur en op donderdagavond tussen 19 – 21 uur. Meer info en aanmelden via roy@tacit.studio.