PRINT CLUB 7-12 JAAR

Bij Print Club van Grafisch Atelier Hilversum ga je zelf aan de slag in onze proeftuin met oneindig veel grafische mogelijkheden. Leer van echte kunstenaars, die werkzaam zijn in het GAH, de kneepjes van het vak, experimenteer met verschillende druktechnieken en ontwerp je eigen grafische prints! Een unieke kans om kennis te maken met verschillende analoge grafische technieken. 

Knallen met letterdruk: Happy 2024!

Op zoek naar een leuke creatieve activiteit voor kinderen deze kerstvakantie? Het Grafisch atelier Hilversum biedt ook deze keer weer een leuke Print Club vakantieworkshop aan.

We gaan monoprints maken met houten letters! Eerst maken de kinderen een achtergrond en daar drukken ze vervolgens een compositie met houten letters en cijfers overheen.

Alle kinderen mogen zelf afdrukken op de kindvriendelijke tafelpersen. Het wordt een kleurrijk experiment met allerlei lagen, kleuren en vormen. 

Elke afdruk wordt uniek! Beeld kan ook met de cijfers en letters gemaakt worden. De letters hoeven geen woord te vormen. Dat is volledig aan de kinderen zelf! We gaan knallend 2024 beginnen!

Wanneer: Woensdag 3 januari 13:00 – 15:00

Voor wie: kinderen van 7 t/m 12 jaar

Kosten: €17,50 per kind 

Waar: Grafisch Atelier Hilversum Noorderweg 96B, 1221 AB Hilversum

Klik hier om je op te geven!

Wacht niet te lang en schrijf je in voor deze activiteit! De vakantieworkshops zitten altijd snel vol. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Wil je vaker je eigen kunst drukken? Dan is Print Club iets voor jou! Op 26 januarii 2024 beginnen we weer met een nieuw blok Print Club bij Grafisch Atelier Hilversum. Meer info vind je hieronder.

Ben jij graag creatief bezig?
Tussen de 7-12 jaar? Kom dan bij de Print Club!

In Print Club ga je aan de slag met een kunstenaar. Je wordt uitgedaagd te onderzoeken en te experimenteren om zo jouw eigen drukkunst te maken. Werk binnen een thema of onderwerp, pak de lego uit de kast voor legodruk, maak unieke prints met monotype, snij een beeld uit met de linosnede of ga aan de slag met de letters uit de letterzetterij. Je ontwerpen druk je af op textiel en papier, waardoor jouw ontwerp helemaal tot leven komt.

Aan het einde van deze cursus toon je je werk aan alle ouders!

Informatie via printclub@gahilversum.nl.

Schrijf je hier in!

PRINT CLUB is opgesplitst in twee blokken: herfst / winter en winter / lente. De lessen worden alleen in deze periodes gegeven. Verder hebben we ook diverse workshops in de schoolvakanties.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor Print Club Junior of Young Artists? Voor meer informatie over het programma van Print Club kun je mailen naar printclub@gahilversum.nl. Direct inschrijven? Druk op ‘JA, dit wil ik!’

Algemene voorwaarden
Terms and conditions

De cursus gaat door met inschrijving van minimaal 8 deelnemers, maximaal 10.

Nederlands + Engels (expat friendly)
Docenten: diverse docenten
Op vrijdagen van 15.30-17.30 uur
9 lessen x 2 uur €195,- inclusief materiaal

Data

BLOK 1
HERFST / WINTER 2023
22, 29 september
6, 13, 20 oktober
3, 10, 17, 24 November

BLOK 2
WINTER / LENTE 2024
26 januari
2, 9, 16 februari
1, 8, 15, 22, 29 maart

Waar? Grafisch Atelier Hilversum, Noorderweg 96B te Hilversum