PRINT CLUB 7-12 JAAR

GAH is de grootste grafisch atelier in NL, just around the corner! Bij Print Club van Grafisch Atelier Hilversum ga je zelf aan de slag in onze proeftuin met oneindig veel grafische mogelijkheden. Leer van echte kunstenaars, die werkzaam zijn in het GAH, de kneepjes van het vak, experimenteer met verschillende druktechnieken en ontwerp je eigen grafische prints! Een unieke kans om kennis te maken met verschillende analoge grafische technieken. 

Kunst maken met LEGO!

Zin om iets creatiefs te doen deze voorjaarsvakantie? Ook deze vakantie heeft Print Club weer een leuke workshop in het Grafisch atelier Hilversum. We gaan deze keer lekker met LEGO drukken. Een techniek die kinderen snel onder de knie hebben en waarin ze heerlijk vrij kunnen zijn om te experimenteren en uit te proberen. In plaats van ‘omhoog’, zetten we bij deze druktechniek elk legosteentje op hetzelfde niveau. De kinderen mogen zelf hun ontwerpen afdrukken. Er kunnen ook lagen over elkaar heen gedrukt waardoor weer nieuwe vormen ontstaan. We hebben veel legodruk voorbeelden in het atelier, maar eigenlijk hebben kinderen die nooit nodig. Zodra ze alle LEGO zien waarmee ze mogen werken, willen ze meestal direct zelf aan de slag. Wie doet er mee?

Wanneer: Woensdag 1 maart 13:00 – 15:00

Voor wie: kinderen van 7 t/m 12 jaar

Kosten: €15,-  per kind 

Waar: Grafisch Atelier Hilversum Noorderweg 96B, 1221 AB Hilversum

Opgeven: via printclub@gahilversum.nl 

Wacht niet te lang en schrijf je in voor deze activiteit! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen.

Wil je vaker je eigen kunst drukken? Dan is Print Club iets voor jou! Het volgende blok (van 10 lessen) waarin nog plek vrij is, start op 12 mei. Meer info hieronder!

Ben jij graag creatief bezig?
Tussen de 7-12 jaar? Kom dan bij de Print Club!

In Print Club ga je aan de slag met een kunstenaar. Je wordt uitgedaagd te onderzoeken en te experimenteren om zo jouw eigen drukkunst te maken. Werk binnen een thema of onderwerp, pak de lego uit de kast voor legodruk, maak unieke prints met monotype, snij een beeld uit met de linosnede of ga aan de slag met de letters uit de letterzetterij. Je ontwerpen druk je af op textiel en papier, waardoor jouw ontwerp helemaal tot leven komt.

Aan het einde van deze cursus toon je je werk aan alle ouders!

Informatie via printclub@gahilversum.nl.

Schrijf je hier in!

PRINT CLUB is opgesplitst in drie blokken: lente / zomer, herfst / winter, winter / lente. De lessen worden alleen in deze periodes gegeven. Verder hebben we ook het zomerkamp dat elk jaar in de zomervakantie gegeven wordt.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor Print Club Junior of Young Artists? Voor meer informatie over het programma van Print Club kun je mailen naar printclub@gahilversum.nl. Direct inschrijven? Druk op ‘JA, dit wil ik!’

Algemene voorwaarden
Terms and conditions

De cursus gaat door met inschrijving van minimaal 8 deelnemers, maximaal 10.

Nederlands + Engels (expat friendly)
Docenten: Janneke Huijnk  en Valeria Vangelista
Op vrijdagen van 15.30-17.30 uur
Blok 1: 5 lessen x 2 uur €97,50 inclusief materiaal
Blok 2 en 3: 10 lessen x 2 uur €195,- inclusief materiaal

Data

BLOK 1
HERFST / WINTER 2022
28 oktober
4, 11, 18, 25 november

BLOK 2
WINTER / LENTE 2023
10, 17, 24 februari
10, 17, 24, 31 maart
7, 14, 21 april

BLOK 3
LENTE / ZOMER 2023
12, 19, 26 mei
2, 9, 16, 23, 30 juni
7, 14 juli

Waar? Grafisch Atelier Hilversum, Noorderweg 96B te Hilversum