Creative Image Lab

Grafisch Atelier Hilversum opent in samenwerking met Beeld en Geluid een pop-up Creative Image Lab in het centrum van Hilversum. Dit tijdelijke atelier is vanaf 5 oktober te bezoeken in de Gooische Brink nr. 35. 

Ontwerpen, visueel communiceren, creatief onderzoeken, wat houdt dat in en wat kun je er mee? In het pop-up Creative Image Lab ontdek je de kracht van beeld en visuele communicatie. Zet je verbeelding aan het werk en maak spannende combinaties van analoge en digitale technieken. Iedereen is welkom en kan zonder afspraak binnenlopen en aan de slag. 

Een plek om te ontwikkelen

Individuele bezoekers, schoolklassen en organisaties die een idee of thema op een creatieve manier willen behandelen en verwerken kunnen in het lab terecht. In één of meerdere labsessies werk je onder begeleiding van professionele ontwerpers, kunstenaars en educatiespecialisten aan creatieve uitingen. Zo maak je kennis met het ontwerpproces en ervaar je hoe visuele communicatie helpt om een verhaal te vertellen.

Krachtige samenwerking

Het Creative Image Lab is een initiatief van Grafisch Atelier Hilversum. Door de kracht van oude en nieuwe media te bundelen ontstaat een plek waar actuele en relevante onderwerpen op innovatieve manier onderzocht kunnen worden. 

Voor meer informatie:

Grafisch Atelier Hilversum