Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve zines beurs

19 februari , 12:00 17:00

In 2023 organiseert Grafisch Atelier Hilversum de vijfde editie van het zine project ‘Volume – onderzoek in oplage’. Deze keer extra groot met een tentoonstelling, workshops en een creatieve beurs.

Van superfan tot kunstenaar, van ontwerper tot fotograaf, de mensen van Grafisch Atelier Hilversum gebruiken zines om hun kunst, ideeën of proces te delen. Zines zijn zelfgemaakte magazines in kleine oplage. Unieke en betaalbare publicaties met verrassend werk zijn het resultaat.

Expositie en beurs

Zondag 19 februari starten we het programma met de opening van een tentoonstelling en een beurs. Bekijk de nieuwste publicaties en originele prenten in de tentoonstelling, blader door de collectie van meer dan honderd zines en schrijf je in voor workshops en cursussen op de beurs.

De tentoonstelling wordt om 13.30 uur geopend door Mels de Gooijer. Ook wordt het nieuwe logo van het Grafisch Atelier gepresenteerd. De Grafiekprijs Pim Olivier wordt uitgereikt aan Lenneke van der Goot. Ook haar werk en haar zine zullen tijdens de beurs te zien zijn.

Bekijk het programma op http://www.gahilversum.nl/volume-5
De tentoonstelling is van 19 februari t/m 9 april te bezoeken.

Zondag 19 februari
12.00 – 17.00 uur
Gratis toegang

Grafisch Atelier Hilversum
Noorderweg 96b
1221AB Hilversum

Exposanten:
Martijn van der Blom
Maria van Eeden
Mels de Gooijer
Lenneke van der Goot
Matty de Graaf
Philipp Gufler
Esther de Korte
Louise de Vries Lentsch
Melanie van der Linde
Paul Ruks
Roy Scholten
Ruud van Stokkum
Joke Struik
Siets Aeneae Venema

Free