Logo Hilversum Mediawijs

Mediawijzer Talkshow én pizza op 8 oktober

Hilversum Mediawijs streeft naar co-creatie om het aanbod op het gebied van mediawijsheid inzichtelijk te maken, te structureren en te verbeteren. Als partner in het mediacluster gaat het educatieteam van Grafisch Atelier daarom graag in gesprek met basisscholen.

Op donderdag 8 oktober wordt daarvoor de Mediawijzer Talkshow georganiseerd. Daar wordt gesproken over welke rol mediawijsheid heeft in het onderwijs en hoe er vorm gegeven wordt aan mediawijsheid educatie. Na afloop van de talkshow is er een pizza-buffet om met collega-leerkrachten en de experts van Mediacluster Hilversum na te praten.

Ben jij een leerkracht of cultuurcoördinator in het Hilversumse primair onderwijs en vind jij mediawijsheid belangrijk? Meld je dan aan.

Meer info en aanmelden via www.hilversummediawijs.nl.