Opening groepsexpositie op 1 september 2019

Bij deze ben je van harte uitgenodigd voor de opening van de expositie Grafiek2019 op zondag 1 september om 15.00 uur in Grafisch Atelier Hilversum. Bekijk recent werk in verschillende grafische technieken van kunstenaars verbonden aan het grafisch atelier.

Exposanten

 • Henk Matthezing
 • Roy Scholten
 • Maurits Verhoeff
 • Kay van Bellen
 • Philipp Gufler
 • Frisi
 • Sietske Boersma
 • Melanie van der Linde
 • Joke Struik
 • Ruud van Stokkum
 • Bo Jonkman
 • Maria van Eeden
 • Martijn van der Blom
 • Paul Ruks
 • Louise de Vries Lentsch
 • Herma Steur

Grafiek 2019

De opening is ook het Hilversumse begin van de landelijke manifestatie Grafiek2019, die duurt van 1 september t/m 30 november. Tijdens de manifestatie kun je grafiek bekijken, meer horen over grafische technieken en het mooiste van alles: zelf grafiek maken. Bekijk hier het complete programma.

Heel graag tot zondag 1 september!