Open dag buitenschoolse activiteiten op 22 juni

Ontwikkel je creatieve talent bij Grafisch Atelier Hilversum. Ontdek de mogelijkheden op de open dag van zaterdag 22 juni.

Open house for young people, children and their parents: get creative in the printmaking studio!

In Grafisch Atelier Hilversum vind je een uitdagende proeftuin voor creatief maken en onderzoeken. Vanaf dinsdag 3 september gaan we van start met een cursus aanbod voor jeugd van 6 tot en met 18 jaar. Maak kennis met de docenten en het programma tijdens de open dag op 22 juni 2019.

Kunstmakkers

Zelf maken is de kunst!

In Grafisch Atelier Hilversum vind je een uitdagende proeftuin voor creatief maken en onderzoeken. Vanaf dinsdag 3 september gaan we van start met een naschoolse cursus voor kinderen vanaf 6 jaar. Maak kennis met de docenten en het programma tijdens de open dag. Meer informatie

Get Creative!

An exciting collection of courses that will give you an in-depth insight into the creative process of printing. From concept, idea generation to outcomes. Each term a new concept will be set for you to investigate. You will be encouraged to create your own images based on research. Your ideas will then be developed through print techniques on paper and fabric. On Mondays, starting september 9, for ages 10-14. More info

Dus kom langs & maak kennis

Come visit and get to know us!

Zaterdag 22 juni, van 14.00 tot 17.00 uur op de tweede verdieping van Noorderweg 96b, 1212AB Hilversum. Heb je vragen? Mail educatie@gahilversum.nl.