WERKATELIER

Samen grafische kunst maken!

Voor mensen met lichte dementie of een beperking is Grafische Atelier Hilversum de plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren, je creativiteit te activeren en samen mooie dingen te maken. Je gaat bij het Werkatelier samen met de kunstenaars van Grafisch Atelier Hilversum aan de slag en ontdekt verschillende grafische technieken. Op elk niveau kom je tot een fantastisch resultaat! Je kunt individueel en als groep bij ons aan de slag.

Het Werkatelier organiseert verschillende activiteiten

Mantelzorg zondagen

Er even tussenuit, je hoofd leeg maken en iets nieuws leren? Bij de mantelzorg zondagen van het Werkatelier ga je samen met je partner, familielid of vriend(in) op een speelse manier aan de slag met verschillende druktechnieken. Door samen grafische kunst te maken stap je even uit de dagelijkse modus, ontdek je je creativiteit en ontmoet je andere mantelzorgers en patiënten. 

Vragen en/of inschrijven? werkatelier@gahilversum.nl

Wanneer:

Zondag 16 januari, 13 februari, 10 april, 15 mei, 12 juni, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december 2022.

Zondag 1 januari, 5 februari, 5 maart, 9 april, 7 mei en 4 juni 2023.

Tijd: 10.30 tot 13.00 inclusief lunch

Eigen bijdrage:: €7,50 per persoon 

Capaciteit: maximaal 8 personen

Locatie: Grafisch Atelier Hilversum, Noorderweg 96B

Het Werkatelier op maat

Ben je op zoek naar creatieve activiteiten voor bewoners van een zorginstelling of leden van een (ouderen)vereniging/stichting? Het Werkatelier is er voor speciale doelgroepen zodat  iedereen op eigen niveau en tempo creatief aan de slag kan. Grafisch Atelier Hilversum biedt daarom ook projecten op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op per email: cultuurcoach@gahilversum.nl

In overleg komen we tot een passend programma.