WERKATELIER

Samen grafische kunst maken!

Voor mensen met lichte dementie of een beperking is Grafische Atelier Hilversum de plek om elkaar te ontmoeten, te inspireren, je creativiteit te activeren en samen mooie dingen te maken. Je gaat bij het Werkatelier samen met de kunstenaars van Grafisch Atelier Hilversum aan de slag en ontdekt verschillende grafische technieken. Op elk niveau kom je tot een fantastisch resultaat! Je kunt individueel en als groep bij ons aan de slag.

Het Werkatelier organiseert verschillende activiteiten:

Mantelzorg zondagen

Er even tussenuit, je hoofd leeg maken en iets nieuws leren? Bij de mantelzorg zondagen van het Werkatelier ga je samen met je partner, familielid of vriend(in) op een speelse manier aan de slag met verschillende druktechnieken. Door samen grafische kunst te maken stap je even uit de dagelijkse modus, ontdek je je creativiteit en ontmoet je andere mantelzorgers en patiënten. 

Vragen en/of inschrijven? werkatelier@gahilversum.nl

Wanneer: zondag 16 januari, zondag 13 februari, zondag 10 april, zondag 15 mei en zondag 12 juni

Tijd: 10.30 tot 13.00 inclusief lunch

Eigen bijdrage:: €5,00 per persoon 

Capaciteit: maximaal 8 personen

Locatie: Grafisch Atelier Hilversum, Noorderweg 96B

Inloopatelier CIL

Wil jij een leuke kaart of een cadeau nog feestelijker maken met een persoonlijke print of tekst? Of een tasje of label decoreren? Kom naar het inloopatelier bij het Creative Image Lab. Ga aan de slag met eenvoudige druktechnieken, je komt altijd tot een verrassend resultaat!

Aanmelden? werkatelier@gahilversum.nl

Wanneer: donderdag 27 januari, donderdag 24 februari, vrijdag 25 maart, donderdag 28 april, donderdag 26 mei, vrijdag 24 juni

Tijd: open van 10.30 tot 13.00

Prijs: €5,00 inclusief koffie/thee

Locatie: Creative Image Lab, Kerkstraat 63-35 te Hilversum (in winkelpassage de Gooische Brink)

Het Werkatelier op maat

Ben je op zoek naar creatieve activiteiten voor bewoners van een zorginstelling of leden van een (ouderen)vereniging/stichting? Het Werkatelier is er voor speciale doelgroepen zodat  iedereen op eigen niveau en tempo creatief aan de slag kan. Grafisch Atelier Hilversum biedt daarom ook projecten op maat. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op per email: cultuurcoach@gahilversum.nl

In overleg komen we tot een passend programma.