Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Print Club Junior & Young Artists

14 januari, 2022 , 16:00 18:00

Vanaf 14 januari 2022 starten we weer met Print Club!

Leer van echte kunstenaars, die werkzaam zijn in het GAH, de kneepjes van het vak, experimenteer met verschillende druktechnieken en ontwerp je eigen grafische prints! Een unieke kans om kennis te maken met verschillende analoge grafische technieken. 

Print Club Junior 7-11 jaar

Ben jij graag creatief bezig?

In Print Club Junior ga je aan de slag met een kunstenaar. Je wordt uitgedaagd te onderzoeken en te experimenteren om zo jouw eigen drukkunst te maken. Werk binnen een thema of onderwerp, pak de lego uit de kast voor legodruk, maak unieke prints met monotype, snij een beeld uit met de linosnede of ga aan de slag met de letters uit de letterzetterij. Je ontwerpen druk je af op textiel en papier, waardoor jouw ontwerp helemaal tot leven komt.

Aan het einde van deze cursus exposeer je jouw werk in de expositie van Grafisch Atelier Hilversum!

Print Club Young Artists 11-18 jaar

In Print Club Young Artists ga je met een kunstenaar aan de slag om je eigen stijl te ontwikkelen in de grafische kunst!

Aan de hand van een thema of onderwerp ga je aan de slag met een inspirerende kunstenaar die graag zijn/haar expertise en creativiteit met je deelt. Hoe kom je tot een goed ontwerp en welke techniek zet je wanneer in? Tijdens Print Club Young Artists is er volop ruimte om erop los te experimenteren en jouw ideeën uit te werken in print! Druk op verschillende papiersoorten en textiel voor de juiste expressie. Ontdek drukkunst door de verschillende druktechnieken, zoals letterdruk, zeefdruk, monotype, legoprint, linoprint en reliëfprint en ontwerp zo je eigen grafische prints.

Meer weten over data, prijzen of je inschrijven? Volg deze link