Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Print Club 7-12 jaar

9 september , 15:30 17:30

GAH is de grootste grafisch atelier in NL, just around the corner! Bij Print Club van Grafisch Atelier Hilversum ga je zelf aan de slag in onze proeftuin met oneindig veel grafische mogelijkheden. Leer van echte kunstenaars, die werkzaam zijn in het GAH, de kneepjes van het vak, experimenteer met verschillende druktechnieken en ontwerp je eigen grafische prints! Een unieke kans om kennis te maken met verschillende analoge grafische technieken. 

Ben jij graag creatief bezig?  Tussen de 7-12 jaar? Kom dan bij de Print Club!

In Print Club ga je aan de slag met een kunstenaar. Je wordt uitgedaagd te onderzoeken en te experimenteren om zo jouw eigen drukkunst te maken. Werk binnen een thema of onderwerp, pak de lego uit de kast voor legodruk, maak unieke prints met monotype, snij een beeld uit met de linosnede of ga aan de slag met de letters uit de letterzetterij. Je ontwerpen druk je af op textiel en papier, waardoor jouw ontwerp helemaal tot leven komt.

Aan het einde van deze cursus exposeer je jouw werk in de expositie van Grafisch Atelier Hilversum!

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor Print Club? Voor inschrijven of meer informatie over het programma van Print Club kun je mailen naar printclub@gahilversum.nl.

De cursus gaat door met inschrijving van minimaal 8 deelnemers, maximaal 10.

Print Club 7-12 jaar

Nederlands + Engels (expat friendly)

Docenten: Janneke Huijnk

Op vrijdagen van 15.30-17.30 uur

10 lessen x 2 uur €195,- inclusief materiaal

Lesdata:
9, 13, 23, 30 september
7, 14, 28 oktober
4, 11, 18 november