Zilveren Kei 2021

Hou jij van street art, fotografie, schilderkunst, mode of film? En wil jij met een kunstenaar als coach of samen met een groep kunst maken voor een echte tentoonstelling? Doe dan mee aan Zilveren Kei 2021! Schrijf je in op www.zilverenkei.nl

De nieuwste editie van de Zilveren Kei, het kunstevenement voor creatieve jongeren in de regio Gooi en Vechtstreek, gaat bijna van start. In deze editie wordt in verschillende samenstellingen door jongeren en lokale kunstenaars toegewerkt naar een tentoonstelling, de Zilveren Kei Expositie. De focus van de Zilveren Kei ligt op het proces van leren en inspireren van en met elkaar.

Meer informatie

Op de website lees je meer informatie over de twee trajecten van de Zilveren Kei: ‘Create Your Talent’ en ‘Expose Your Talent’, de ZK2021 expo en de kunstenaars die mee doen met het project.

De Zilveren Kei is in 1992 geïnitieerd door de Gooi- en Eemlander als een aanmoedigingsprijs voor jong talent in de beeldende kunst. Een aantal jaren daarna werd de Zilveren Kei georganiseerd door kunstenaarsvereniging GSA. Grafisch Atelier Hilversum is organisator van de Zilveren Kei editie 2021 met steun van Gemeente Hilversum, Stadsfonds Hilversum en Prins Bernhard Cultuurfonds. Belangrijk om te weten is dat meedoen volledig gratis is en het event wordt georganiseerd conform de richtlijnen van de RIVM en daarom indien nodig online zal plaatsvinden.