Binnenkort: zines expositie “Volume #01”

(English version below)

Zondag 3 februari om 15.00 uur opent in Grafisch Atelier Hilversum de expositie “Volume #1”, een showcase van nieuwe publicaties door grafisch kunstenaars verbonden aan Grafisch Atelier Hilversum.

Uitgangspunt van de tentoonstelling is het verschijnsel “zine”, een zelf gepubliceerd tijdschrift in beperkte oplage. Dit heeft een uitgebreide en diverse collectie nieuw werk opgeleverd. De meeste bundels zijn geproduceerd in oplages van 20 tot 100 exemplaren. Er zullen ook unieke, volledig handgedrukte bundels in oplage van 1 te zien zijn. Daarnaast worden individuele prenten en procesmateriaal getoond.

De zines zijn te koop. De ideale gelegenheid om tegen schappelijke prijzen unieke werken aan te schaffen.

Van harte welkom!


 

Sunday february 3rd at 3pm we’ll open the exhibition “Volume #01”, a showcase of new publications by artists associated with Grafisch Atelier Hilversum.

Starting point for this exhibition is the “zine” format, a self published, limited edition magazine. This has resulted in an extensive and diverse collection of new works. Most of the zines are produced in editions of 20 to 100. There will be unique and fully handmade bundles in an edition of 1 as well. Individual pieces, process material and a small library will be available to give context to the zine phenomenon and the creative process.

Most of the zines will be available to buy. A unique opportunity to acquire unique pieces at reasonable prices.

You’re very welcome.